De slaapkamer van Fam. Dullaert

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Frank Dullaert kwam naar mij toe nadat hij niet kon beslissen wat hij ging doen met de slaapkamer. De hele inrichting was toe aan vernieuwing. Frank was vrachtwagenchauffeur en weinig thuis, hij wou dat de slaapkamer een rust oord was, een luxe hotelkamer. Na een eerste gesprek (waarbij we vlot alle materialen, kleuren, sferen en meer besproken hadden) kwam ik uit op een moodboard. Tijdens de presentatie van het voorontwerp toonde ik alle stalen, dit zorgt ervoor dat je naast een 3D beeld ook een tactisch beeld hebt van alle materialen. 

Voor de vloer is er gekozen voor een pvc hout structuur vloer. De kleuren waar we alles op gebaseerd hebben zijn: Snow White, Cornwall Black en Silver. Gecombineerd met behang en gordijnen in deze kleuren.
Na ons eerste gesprek ben ik op bezoek gegaan bij Frank. Het huis was mooi ingericht, netjes opgeruimd en heel gezellig. De slaapkamer was al helemaal klaar gemaakt om te beginnen, enkel de meubelen moesten er nog uitgehaald worden. Ik heb foto's genomen van de volledige kamer, alles opgemeten en thuis in een vormelijk grondplan en teken programma uitgewerkt. 

De werkzaamheden zijn enkele weken later deels door Frank en deels door het team van Decoration uitgevoerd.