Faq

Doe je nog meer buiten het vaste aanbod?

Super leuk dat je interesse hebt om met mij aan de slag te gaan. Het vaste aanbod bestaat uit 6 adviezen / diensten. Hiermee wil ik jou vooral een idee geven van wat er allemaal mogelijk is en in welke prijsklasse dit zich bevindt. Uiteraard is ieder mens en woonwens anders. Misschien wil jij een kort advies voor één ruimte of wil je een workshop volgen. Dit zijn bijvoorbeeld ook mogelijkheden die niet in het vaste aanbod meegenomen zijn. Mocht je dus een specifieke werkwijze of project voor ogen hebben neem gerust contact met mij op. Dan maak ik een op maat gemaakte offerte voor jou. 

Kan ik voor een advies ook naar jou komen?

Ja, dat kan zeker. In 's gravenstraat 283b in Clinge bevindt zich mijn showruimte, hier heb ik alle stalen en materialen aanwezig om de eerste fase van het interieuradvies met jou door te nemen. Ik raad je wel aan om foto's mee te nemen zodat ik een beeld heb van jouw ruimte. In sommige gevallen zal ik wel langs moeten komen om de ruimte op te meten. 

Kan ik ook alleen deelnemen aan een interieurparty?

Absoluut! Wanneer er genoeg animo is om een groep samen te stellen uit individuele aanmeldingen dan wordt er een interieur party in samenspraak met de verschillende personen georganiseerd. Heb jij interesse om deel te nemen? Stuur mij dan een mailtje. 

Daarnaast biedt ik ook 1-op-1 workshops aan. Stuur mij een mailtje om de brochure hiervan aan te vragen. 

Hoe werkt de "DIY interieur inrichting"?

Dit traject is een geheel GRATIS interieur traject om jou te begeleiden bij het inrichten van jouw woon- of werkruimte. Gedurende 10 weken neem ik jou stap-voor-stap mee in de wereld van een interieur styliste. We beginnen simpel, maar bouwen de lessen daarna snel op. Je krijgt telkens een mail met daarin informatie, inspiratie en een opdracht. In de mailing zitten toffe video's, voorbeeld projecten en een stappenplan dat jou op weg helpt. 

Kan ik ook bij jou terecht voor een second-opinion?

Dit kan zeker. Ik wil je wel vragen om andere ontwerpen niet mee te nemen naar onze eerste afspraak. Ik wil namelijk altijd starten met een leeg canvas.