New Romantics met Lily Marneffe

  • slide

Op een zondag kwamen er twee bezoekers bij Pot Interieur in Axel. Zij waren helemaal weg van de romantische schilderijen van Lily Marneffe. Een schilderij van Lily zou perfect passen in hun woning in Portugal, maar welke? Na het bekijken van de plattegrond van de woning gaf ik hen advies. 

Met het hoge plafond en de witte muren is deze woning perfect voor een groot werk van 3 meter. In combinatie met de prachtige beschilderde vaas is de kunst echt een vrolijk statement in dit strakke interieur. Dit was een (bijna letterlijk) reuze opdracht voor de kleine kunstenares Lily. Daarom kwamen Lily en haar man elke week naar Axel om in het magazijn van Art Gallery Pot te werken aan het schilderij. 

Toen de laatste hand erop gelegd werd door Lily heb ik de klant uitgenodigd om op zondag het werk van Lily te komen bewonderen. Tranen schoten in de ogen van de klant. De twee kunstwerken werden naar Portugal gebracht en enkele weken later kreeg ik deze mooi foto toegezonden. Het werk op zijn eindbestemming.